fastshare
MODY BIOSu [VŠE SEM!]
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3361
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 16 říj 2018, 16:59





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru.
2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT.
3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office.
4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům.
6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů.
7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5574 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 372  Další
 MODY BIOSu [VŠE SEM!] 
Autor Zpráva
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//

Na žádném z iso souborů které jsem vyvěsil není použit loader. Aktivace funguje stabilně a sama bez vašeho přičinění. Ale jen když deska obsahuje v biosu slic 2.1
opakování je matka moudrosti a ani já jsem nesžral Šalamonovo hov...o, je li použit loader je informace o slicu zkreslená (emulace loaderu) odinstalujte loader a pak se ukáže pravda
nemáte li v biosu slic 2.1 požádejte o modnutí biosu ještě než začnete instalovat



__.__
INFO: Orig. MSDN iso 32bit systému w7. Upraveno odebrán soubor ei.cfg dostupné všechny edice
Přidán kompletní balík digitálních licencí + skript k automatické instalaci vlastní modifikace
Přidán seznam klíčů + skript k automatické instalaci vlastní modifikace
Automatická aktivace je plně funkční jen v případě obsahuje li bios zák. desky slic 2.1 je jedno na jakou desku instalujete tento win, systém projede zák.desku najde slic creator id a aktivuje win.
Výsledek získáte OEM win s logem výrobce plně aktivní. Podporované produkty: Acer,Advent,Alienware,Asus,BenQ,Casper,Compaq,Dell,Exper,Founder,FSC,Fujitsu,Gigabyte,Haier,Hasse,HCL,HP,HPpro,Lenovo,LG,MSI atd….
NENÍ POUŽIT LOADER NIC TAKOVÉHO VÝSLEDNÁ INSTALACE JE ČISTÁ OEM ZÁLEŽITOST.

Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//



Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//



or.

)..(




Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//


Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//



opravena chyba která se projevovala občasným pádem instalace

opraveny byli všechny jednosystémové disky.



:--:
com-r

po čisté instalaci provedené dneska a pokusu o ověření pravosti
Aktualizace KB971033 miloučká záležitost ověření pravosti v pohodě prošlo testováno na zák.desce gigabyte GA-M57SLI slic 2.1 creator gigabyte instalace ověření O.K.
my up ..
:-_-:

postahoval jsem pár aktualizací dokládám funkčnost
__.__
Přidávám info jak funguje aktivace a zároveň informace o ručním způsobu:
Obecná informace,
místo aktivace je využívána kombinace informací, podle kterých operační systém pozná, že žádná aktivace už není potřebná. Tento systém ochrany běžně
nazýván jako SLP 2.1 (System-Locked Pre-instalation 2.1) a skládá se ze tří prvků:
Přímo v BIOSu jsou tzv. ACPI_SLIC informace, která je podepsána Microsoftem
Microsoftem vydaný certifikát, který odpovídá ASPI_SLIC informacím
Speciální typ product key (aktivační klíč), který odpovídá nainstalované verzi Windows 7
Pokud Windows 7 rozpozná přítomnost všech 3 prvků, je systém považován za legální a nepotřebuje žádnou následnou aktivaci.
Příklad pro instalaci na diskový oddíl "C:\". A aktivaci ruční KTERÁ ODPADÁ
PŘI POUŽITÍ MODLÉHO ISA WIN7
1: Nainstalujeme Windows 7 BEZ zadání klíče
Bios musí obsahovat "SLP 2.1 se SLIC: Software Licensing Description Table" nebo upravíme bios (flash), aby obsahoval "ACPI_SLIC informace" PŘÍTOMNOST SLICu OVĚŘÍME
v "everestu"--> Základní deska --> ACPI najdeš "SLIC: Software Licensing Description Table" , je-li tam pokračujeme POKUD MÁTE NAINSTALOVÁN LOADER MŮŽE DOCHÁZET K MILNÉ INFORMACI O PŘITOMNOSTI TABULKY SLIC 2.1 zde tuto informaci přidává loader pak vám tedy system neprovede automatickou aktivaci...
Aktivujeme li ručně
1. Musíme mít digitální licenci (zde uveden příklad pro ASUS licence nese jméno ASUS-_ASUS_-2.1.XRM-MS)
2. Zkopírujeme na disk C: soubor ASUS-_ASUS_-2.1.XRM-MS (pro ASUS)to je potřebný certifikát
3. Do příkazového řádku jako "správce" zadat slmgr.vbs -ilc C:\ASUS-_ASUS_-2.1.XRM-MS potvrdit klávesou EnteR--po chvilce dojde k přidání licence
4. příkazový řádek jako "správce" slmgr.vbs -ipk *****-*****-*****-*****-***** potvrdit klávesou EnteR zadáme klíč dle naistalované edice
počkáme než systém zpracuje --> úspěch systém aktivován

prosím berte to jako obecnou informaci a příklad protože příkaz s licencí se mění dle použité licence
video návod 182mb - 82mb

__.__
Original msdn iso win7 64 bit
Odebrán soubor ei.cfg - dostupné všechny edice win7 64bit
Přidán script pro automatickou instalaci digitální licence - vlastní modifikace
Přidán script pro automatické vložení klíče vlastní modifikace
otestováno plně funkční

přidávám pár screenu 0:čistá instalace ověření autoaktivace 1:dostupnost aktualizací 2:ověření žravosti instalace KB971033 3: výsledek 4:taktéž :-)
:-_-:


Win 7 64 bit dostupné všechny edice iso opraveno odstraněna chyba která se občas projevila pádem instalace




Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//


Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//





Windows 7 (samoaktivační iso 32/64bit OEM)//

linky se dají kombinovat rar obsahuje 10% záznamu na opravu chyb
iso je 100% funkční bylo testováno právě na tu chybu při instalaci na více PC
NENÍ POUŽIT LOADER NIC TAKOVÉHO VÝSLEDNÁ INSTALACE JE ČISTÁ OEM ZÁLEŽITOST.

:--:
com-r

_________________
com-r
i_m_a_g_e


Naposledy upravil mejbls dne 26 kvě 2011, 11:41, celkově upraveno 34

08 čer 2010, 12:49
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Přidávám pár obrázků a progů na zjištění přítomnosti slic-u 2.1
při použití Everestu je celá cesta znázorněna v obrázku

s aplikací slic tool se jen přepnete na kartu advanced
program
screen

Pokud na úpravu biosu budu vyžadovat RW otisk viz screen

pak program je tu

Aktualizovaná verze programu Read a Write RW 1.49 odstraněny chyby atd.
postup jak pracovat s RWčkem je v obrázku

_________________
com-r
i_m_a_g_e


Naposledy upravil mejbls dne 16 bře 2011, 08:54, celkově upraveno 5

16 čer 2010, 14:26
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

je fajn naházet všude odkaz na aktivátor chyba jen že mnou postlej win ho nepotřebuje

_________________
com-r
i_m_a_g_e


24 čer 2010, 11:19
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

..Prosím pročtěte si celý theard Určitě se pak vyhneme otázkám typu "A Musím Vkládat Klíč, A musím Použít aktivátor" Myslím že kromě isa s widlema je tu dostatek informací jak to funguje

_________________
com-r
i_m_a_g_e


Naposledy upravil mejbls dne 15 srp 2010, 10:44, celkově upraveno 2

11 črc 2010, 09:40
Profil
Private
Private

Registrován: 10 čer 2009, 10:37
Příspěvky: 6
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

mejbls píše:
Dodělal jsem iso obsahující oba systémy 32bit a 64bit oken pracuji na uploadu

uveřejnil si někde linky pro stažení ?
díky


16 črc 2010, 09:59
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

EE v rámci ochrany svého šílenství na upload používám sousedovo fifi... a někdejší rychlost cca 540kb/s jsem strhnul na 5,5kb/s tak stále pracuji na up.

_________________
com-r
i_m_a_g_e


16 črc 2010, 10:24
Profil
Private
Private

Registrován: 04 črc 2009, 11:16
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Kromě legálního originálu W7 je tohle nejlepší z toho co se tu dá na foru sehnat.


18 črc 2010, 09:53
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

To 44sinc thx
To deputy for all
konečně jsem dokončil upload asik na třetí pokus
__.__

Jde o obraz disku koncovka ngr obraz disku obsahuje o5 script na automatickou instalaci
Digitální licence plus klíče
Jedná se o oba systémy na jednom DVD tedy 32bit a 64bit win7 v edicích premium profesional ultimate
)..(


10x381mb + 1x252mb přidán 10% záznam pro opravu
:--:
com-r

NENÍ POUŽIT LOADER ANI JINÁ FORMA CRACKU

toto DVD neprošlo opravou na chybu vznikající přílišnou komprimací a tak v určitých situacích může spadnout instalace

_________________
com-r
i_m_a_g_e


Naposledy upravil mejbls dne 08 říj 2010, 05:50, celkově upraveno 2

19 črc 2010, 12:46
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 12 črc 2009, 15:52
Příspěvky: 27
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Ahoj, pokud mam nainstalovaný softw. loader tak jak se mohu podívat zda deska nemá již v BIOSU SLIC? Everest ted hlasí SLIC 2.1 ale to bude asi tím loadrem.
Existuje nějaká cesta na odinstalování loadru, nebo jediná cesta je přeinstalace?


19 črc 2010, 18:12
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

s největší pravděpodobností loader klame /není to pravidlem/ jediná možnost jak se přesvědčit je 1: odinstalovat loader 2: využít druhý disk program Acronis True Image udělat kompletní zálohu disku C:
a to i v případě že máš jen jeden disk stačí ho jen v oknech rozdělit pak na vzniklý disk třeba D: udělat zálohu celeho céčka v programu acronis vypálit záchrané medium cca 52mb iso..
a pak můžeš dělat se systémem psí kusy klidně i reinstal jen aby si zjistil jak je na tom slic.... až se budeš chtít vrátit k win který jsi takto smazal stačí nabootovat ono záchrané iso dát volbu obnovit vybrat disk D: zálohu win a obnovit disk C: a jsi zpět v oknech která jsi opustil před testováním... při kompletní záloze nepříjdeš ani o gram informací které máš na Céčku... volba postupu je na tobě.

_________________
com-r
i_m_a_g_e


19 črc 2010, 22:43
Profil
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Ahoj,
mám novou desku ASUS M4A785TD-V EVO/U3S6
Datum systémového BIOSu 01/07/10
a slic 2.1 tam není. Tak nevím jestli je to normální a má to tak být?


20 črc 2010, 11:24
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

Prosím do budoucna řešme toto SZ

normální to je slic 2.1 je jedna z věcí která aktivuje widle tzn. když ho bude mít každej co pak bude mrkvosoft prodávat
teoreticky by měl bejt na desce která byla prodána jako součást PC s tzn. OEM widlema tedy celý komplet.

jinak tady to máš orig bios + modlej + certifikát 2 ks
pokud vyhodí chybu přejmenuj modlej bios na originál

_________________
com-r
i_m_a_g_e


20 črc 2010, 12:10
Profil
Private
Private

Registrován: 22 srp 2008, 21:14
Příspěvky: 4
Příspěvek Mody BIOSu (sem vkládejte žádosti o modifikaci BIOSu)

Ahoj. Koukám na ten ruční způsob a a nechápu tuhle věc:
2. Zkopírujeme na C:\ASUS-_ASUS_-2.1.XRM-MS (pro ASUS)to je potřebný certifikát

Moje otázka zní. Co a kam mám zkopírovat?

To "\ASUS-_ASUS_-2.1.XRM-MS" je název složky?

Předem dík za odpověď


20 črc 2010, 14:14
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2008, 20:05
Příspěvky: 282
Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

je to jednoduché pokud vlastníš digitální licenci podepsanou mrkvochvostem
vypadá asi takhle pro asus ASUS.XRM-MS je to ikonka ie s tímto názvem.
ta se normálně nakopíruje na disk C: co je na tom nepochopitelné
příkazem slmgr -ilc C:\ASUS.XRM-MS se vloží do systému
klíč se vkládá příkazem slmgr -ipk 22TKD-llkkk-Ykkll-9002D-iolkM
vše zakončuješ stiskem enter
příkazy zadáváš jako správce v cmd

doplním že digitální licence jsou součástí isa
viz první strana a množství screenu.

celé toto s příkazovou řádkou je jen alternativa tzv. ručního vložení klíče a licence (AKTIVACE)
v případě kdy splňujete podmínku slic 2.1 na základní desce a nechcete reinstalovat okna

_________________
com-r
i_m_a_g_e


20 črc 2010, 15:08
Profil
Private
Private

Registrován: 03 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 4
Příspěvek Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem

mejbls píše:
Prosím do budoucna řešme toto SZ

normální to je slic 2.1 je jedna z věcí která aktivuje widle tzn. když ho bude mít každej co pak bude mrkvosoft prodávat
teoreticky by měl bejt na desce která byla prodána jako součást PC s tzn. OEM widlema tedy celý komplet.

jinak tady to máš orig bios + modlej + certifikát 2 ks
pokud vyhodí chybu přejmenuj modlej bios na originál



Tak jsem to udělal jak si řekl.
Flashl jsem BIOS a tím získal ten slic 2.1
Potom bod 2,3,4 o ruční aktivaci z předchozí strany, a vše dopadlo jak jinak než výborně.
Moc DĚKUJI mejbls, vše bez Loaderu a vše funguje jak má....
Seš borec, DĚKUJI.. :D


20 črc 2010, 16:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5574 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 372  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download